Drömmen för 7-åringen – fick åka Aventador

För en biltokig 7-åring var drömmen att få åka i en Lamborghini Aventador. Hans pappa kontaktade Lamborghini via Facebook och undrade om drömmen kunde få gå i uppfyllelse – och det gjorde den!
Annons

Den här historien är så hjärtknipande att man kan få skräp i ögat för mindre. 7-åringen Jacob är tokig i Lamborghini och hans högsta dröm var att få åka med i en Aventador. Inte svårt att förstå, det kan säkert många äldre än sju år också skriva under på.

Men Jacobs pappa tog drömmen på allvar och berättade om den på Lamborghini North Los Angeles Facebook-sida. ”Varför inte” tänkte folket hos bilhandlaren i Kalifornien och tog med sig inte bara en Aventador utan en hel karavan av Lamborghini-modeller till Jacobs sjuårskalas.

Att Lamborghini North Los Angeles initiativ blev en succé på barnkalaset är inte svårt att lista ut. Glädjen i Jacobs ansikte går inte att ta fel på.

Här på auto motor & sport vet vi hur viktigt det är med bildrömmar och har hjälpt till med arrangemanget ”Min Stora Racedag” då svårt sjuka barn och deras familjer bjuds på en härlig dag långt från sjukhus och annat elände.

Klicka på länken från fjolåretsMin Stora Racedag” för att se en högupplöst film från eventet på Tierps Arena.

Annons
Annons
Rulla till toppen