Är detta århundradets dummaste biltransport?

Vissa bilder på nätet får dig bara att skrika rakt ut. Som den här. Tre dyrbara Aston Martin står som packade sillar inuti en lastbilstrailer, med Polen som destination. Vad kan man säga? Århundradets dummaste transport?
Annons

Är detta århundradets dummaste biltransport?
Något säger oss att det här inte är ett fotomontage. Men hur förklarar man sättet att transportera tre lyxbilar?

Vi vet inte mycket om den här bilden. Den dök upp på Facebook, hos Autogespot. De verkar inte heller känna till bakgrunden till bilden, mer än att det är en ”biltransport” med destination Polen.

Som vi kan se är det tre Aston Martin, varav två DB9 och en DBS – som inte är direkt billiga, ens som begagnade. Bilarna ser inte ut att vara ämnade till skroten (såvida de inte är vattenskadade) och vi har faktiskt ingen förklaring på varför de står som de gör, som packade sillar.

Bilden skulle kunna vara ett fotomontage, men spännbanden och den urbottnade fjädringen får oss att tro att det här faktiskt inte är ett resultat av photoshop. Möjligtvis ser bilen upptill ut att ha misstänkt mycket luft mellan däck och hjulhuskant – finns det en avlastning som inte syns? Vad tror ni läsare? Hur kan detta förklaras? Utrymmet för kommentarer nedan står till ert förfogande!

 

Källa:

Autogespot, Facebook

Annons
Annons
Rulla till toppen