Nu kan du rädda ”småbilarnas Porsche 911”

Renault har inte bestämt sig för om nya Twingo med bakhjulsdrift och svansmotor ska säljas i Sverige. Nu kan du göra skillnad – skriv under för den lilla turbokrabaten här!
Annons

Den har kallats ”småbilarnas Porsche 911” på redaktionen och det är inte så konstigt – Renault har valt en väldigt udda lösning i den nya småbilen Twingo. Både motor och drivning återfinns baktill.

I fallet Renault Twingo finns det dessutom en turbomotor att välja, en trecylindrig pjäs på 900 kubik. Fördelen med svansmotorkonceptet är enligt Renault att både innerutrymmena blir bättre och att vändcirkeln blir snävare. Och det lovar ju gott inför en kommande RS-version!

Så i havet av grå, dieseldrivna kombibilar kommer här en färgglad filur med annorlunda teknik och med Volkswagen Up i sikte. Problemet är bara att Renault i Sverige inte tagit något beslut om att faktiskt sälja Twingo i Sverige.

Renault Twingo har funnits på den svenska marknaden tidigare och vi på auto motor & sport-redaktionen skulle gärna se att den kommer tillbaka i sin nyaste form. Vad tycker du?

Kryssa i formuläret här nedan och gör skillnad – även om du inte köper en Twingo själv vet du innerst inne att bilvärlden skulle bli lite bättre om det finns en bakhjulsdriven och svansmotoriserad småbil i den.

Spionbilder: Renault planerar snabb RS-version av Twingo
Intervju: Nya Twingo – världens smartaste Renault!
Läs också: Renault Twingo säger ”tittut” på nätet

Ser du inget formulär? Klicka här

Annons
Annons
Rulla till toppen