Här är din chans att få köra BMW:s M-modeller på bana

Vi tävlar ut en eftertraktad biljett till BMW M Experience, där proffsen lär dig bankörning. Svara på frågan här nedan så är du med i tävlingen!
Annons

En ny BMW M-modell är alltid en stor nyhet, och förväntningarna är alltid enorma. Nu har du själv chans att uppleva M-bilarna på Falkenbergs Motorbana.

Vi lottar ut en plats till BMW M Experience bland alla läsare som svarar rätt på frågan här nedan. Upplevelsen är värd 13.000 kronor. Du utvecklar din körskicklighet med bland annat spårval och förståelse för de krafter som påverkar bilen i hög fart.

Målet är att du ska känna dig säkrare och mer förberedd på oförutsedda situationer i vardagstrafiken. Du är också kvalificerad för att följa med på tvådagarskursen BMW Driving Experience på Nürburgring.

En vinnare får komma till Falkenberg Strandbad den 6 april för att bli bjuden på välkomstdrink, trerätters middag samt boende. Dagen efter, den 7 april är det körning på Falkenbergs Motorbana som gäller, där utbildningen är framtagen i samarbete med BMW Driving Experience i München, som även certifierat instruktörerna.

Men framför allt får du möjligheten att köra BMW:s M-modeller på bana – utan hastighetsgränser och fartgupp!

Läs mer om BMW M Experience

Observera att du måste ha ett giltigt B-körkort för att kunna delta i BMW M Experience.

Annons
Annons
Rulla till toppen