Porscheförare gör två misstag – ett för mycket

Det finns ett talesätt som säger att ”en gång är ingen gång, men två gånger är en ful ovana”. Den här Porscheföraren gillar att spinna med bakhjulen och det slutar illa…
Annons

Visst är det härligt att känna kraften i motorn. Men måste man göra det på allmän, vältrafikerad väg med spinnande hjul? Vi är rätt tveksamma till den typen av körning och filmen ovan visar vad som kan hända.

Föraren av denna Porsche Cayman har uppenbarligen kopplat bort alla elektroniska hjälpmedel i form av antispinn och antisladd. Mycket riktigt blir det också en svajig färd med spinnande hjul. Men retursladdarna går inte att kontrollera och 15 sekunder in i filmen ser vi hur Porschen slår in i kantstenen vid mittrefugen.

Detta missöde hindrar dock inte föraren från att göra en ny rivstart på det blöta underlaget. Fast uppenbarligen har något gått allvarligt sönder i hjulupphängningen på vänstersidan, hela bakhjulet lossnar! Porschen rullar in mot motsatta sidan av vägen innan den stannar på tre hjul. Hur omfattande skadorna blivit kan vi bara gissa, men det ser dyrt ut.

Som sagt, ”en gång är ingen gång, men två gånger är en ful ovana”. Turligt nog verkar ingen person kommit till skada, det kunde ha gått mycket värre när en okunnig person kör så vårdslöst.

Får vi tro datumsiffrorna i ovankant av filmen skedde det här i måndags, 30 mars. Men var förtäljer inte historien, även om miljön ser amerikansk ut. Någon läsare som vet?

 

Missa inte denna läsning:

Han lägger ut farliga bilförare på Youtube: ”Detta stör jag mig på mest i trafiken”

 

Annons
Annons
Rulla till toppen