James May är arbetslös – då gör han succé på Youtube

2,4 miljoner visningar har James May fått på Youtube, där han som nybliven arbetssökande spelar blockflöjt och lagar shepherd's pie.
Annons

Tittarstödet var enormt när Top Gear var nedläggningshotat efter det våldsamma grälet mellan programledaren Jeremy Clarkson och producenten Oisin Tymon. Men till slut stod det ändå klart att Clarkson inte får sitt BBC-kontrakt förlängt, och därmed är Top Gear som vi känner det nedlagt.

Kollegorna Richard Hammond och James May har inga planer på att fortsätta med Top Gear utan Clarkson. Det betyder att programledarna i princip är ”arbetslösa”. James May har startat Youtubekontot JM’s unemployment tube.

I skrivande stund finns sju filmer där James May lagar shepherd’s pie och spelar blockflöjt. Klippen har fått 2,4 miljoner visningar.

Tittarstöd: Över 640.000 vill ha tillbaka Clarkson
BBC har fått nog – här är Clarksons värsta misstag

Flera nyhetsreportrar ställde sig utanför James Mays hus när bevakningen av Clarkson var som störst. På frågan om May stödde Clarkson svarade han:

”På många sätt nej, jag har sagt flera gånger att karln är ett kukhuvud, men jag gillar honom ändå. Det här historien har blivit löjlig.”

På följdfrågan om James May sett vad som hände blev svaret:

”Inte mycket, jag var stupfull. Ledsen, inga fler kommentarer.”

Så tycker internet om att Jeremy Clarkson får sparken
Kollegorna vägrar leda Top Gear utan Clarkson
Annons
Annons
Rulla till toppen