Världens tuffaste mormor kör sin Porsche 918 dagligen

Ryktet om en 75-årig tant som kör sin Porsche 918 Spyder dagligen har cirkulerat på nätet och nu finns det bildbevis. Det här måste vara världens tuffaste mormor!

Världens tuffaste mormor kör sin Porsche 918 dagligen
Den här pensionerade kvinnan kör sin Porsche 918 Spyder dagligen i Marco Island, Florida. Vad säger Zlatan om det? Foto: Izaac Brook.

TV-serien "Pantertanter" var populär på 80-talet och benämningen om äldre kvinnor – som man inte ska underskatta – har levt kvar sedan dess. Men frågan är om vi inte ska utse den här kvinnan till årets pantertant, eller världens tuffaste mormor. Vad sägs om att köra sin Porsche 918 Spyder dagligen, vid 75 års ålder?

Tyvärr vet vi inte namnet på den här stentuffa kvinnan men hon bor i ett riktigt pensionärsgetto i Marco Island, Florida i USA. Flera skribenter på Reddit påstår sig ha sett kvinnan köra sin Porsche 918 Spyder dagligen och nyligen fick vi bildbevis via Izaac Brook som lagt ut sina bilder på Flickr.

Det påstås att kvinnan är änka till en före detta professionell racingförare, vilket ju kan förklara bilintresset. Men vi får återkomma med fler detaljer när det blir känt vem pantertanten egentligen är. Frågan är nu vad Zlatan Ibrahimović säger om det faktum att han äger samma bilmodell som en pensionerad tant i Florida.

 

Missa inte:

"Zlatan kör Sveriges första Porsche 918 Spyder i Stockholm"

 

Porsche 918 Spyder dagligen i Marco Island, Florida.

Det är så här man ska parkera utanför en restaurang, med god marginal till den elaka trottoarkanten. Vem vill skada de snygga fälgarna på en 918? Foto: Izaac Brook. KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION

Kvinnan har fin puts på sin Porsche, trots dagligt bruk. Foto: Izaac Brook. KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION

Foto: Izaac Brook. KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Japp, kan bara hålla med, det här är verkligen världens tuffaste mormor!
376
13