Clarkson talar ut – därför gick han till attack

Två dagar innan det ödesdigra bråket som gjorde att Jeremy Clarkson fick sparken från BBC hade han fått besked om att han eventuellt kunde ha cancer. "Vi var mitt uppe i en Top Gear-säsong och Top Gear kom alltid först", skriver han i en krönika.
Annons

Clarkson talar ut – därför gick han till attack
Jeremy Clarkson hade fått besked om att han eventuellt kunde ha cancer två dagar innan det våldsamma grälet med producenten Oisin Tymon.

Vid det här laget känner väl de flesta till att Top Gear som vi känner det är nedlagt, efter att Jeremy Clarkson slagit en producent och därefter inte fått sitt BBC-kontrakt förnyat. Nu berättar han om dagen då det våldsamma grälet inträffade i en krönika i Sunday Times.

”Två dagar före bråket hade jag fått besked från min läkare att klumpen på min tunga förmodligen var cancer och att jag måste få den kontrollerad omedelbart. Men jag kunde inte göra det. Vi var mitt uppe i en Top Gear-säsong och Top Gear kom alltid först”, berättar han.

Jeremy Clarkson avstängd från Top Gear efter bråk
Så tycker internet om att Jeremy Clarkson får sparken

Den här upplevelsen beskriver Jeremy Clarkson i sin krönika i Sunday Times som en av de mest stressfyllda i sitt liv. Förra året beskriver Clarkson också som tufft – hans mamma dog och hans fru begärde skilsmässa.

”Jag mådde dåligt eftersom jag förlorat mitt hem och min mor. Jag kastade mig ännu häftigare in i jobbet och nu, idiotiskt nog, har jag lyckats förlora det också.”

Jeremy Clarkson hintar också om att han har planer på att programleda ett nytt bilprogram framöver istället för att vara arbetslös, men fler detaljer än så finns inte om projektet.

”Jag har förlorat min baby men jag ska skapa en ny. Jag vet inte vem den andra föräldern blir eller hur barnet blir men jag kan inte sitta och organisera mina fotoalbum längre”, skriver han.

Inget åtal mot Jeremy Clarkson efter våldsamma grälet
Spektakulära Top Gear-klippet som vi kanske aldrig får se
Annons
Annons
Rulla till toppen