Värsta vi sett – cyklar över Murciélago

Vad ska man säga om det här? En kille på BMX-cykel ska visa sig på styva linan och kör över en Lamborghini Murciélago! Spöstraff eller skottpengar?
Annons

Visserligen är taket på Lamborghini Murciélago gjort i stålplåt och det mesta av övriga karossen i kolfiberarmerad epoxiplast. Men är det verkligen skäl nog att utföra ett stunttrick rakt över bilen?

Filmen ovan är hämtad från Portland, Oregon i USA, och vi gissar att det inte är en tillfällighet att någon står just där och filmar det som händer. Filmen dök först upp på Instagram hos Josh Navarro och har på kort tid blivit en snackis på nätet.

Eftersom Josh Navarro även har andra BMX-filmer på sitt YouTube-konto skulle vi inte bli förvånade om medlemmar från en närbelägen Lamborghini-klubb snart knackar på och vill ha ett allvarligt samtal om respekt för andras ägodelar.

Årsmodellen på bilen kan vi inte avgöra men priset för en Lamborghini Murciélago börjar strax under två miljoner kronor och kan bli betydligt mycket högre om det är en nyare specialmodell.

Reparationskostnaderna – om karossdelar behöver bytas ut – kan vi också föreställa oss bli rätt saftiga. Josh Navarro har en del att förklara och frågan är vilket som var dummast – cykla över en Murciélago eller publicera filmen på nätet?

 

Missa inte vår film:

PROVKÖRD: Lamborghini Murcielago LP 670-4 SV

 

Annons
Annons
Rulla till toppen