Udda: Audi R8 föder fram RS 3 Sportback

Ni som har problem med att se blod och förlossningar bör titta bort. För alla andra nyfikna så är det här en av de märkligaste reklamfilmer vi sett. Vi tror att det är en Audi R8 som krystar fram en Audi RS 3 Sportback. Hur knäppt är inte det?
Annons

Det här kan mycket väl vara en av de märkligaste reklamfilmer som gjorts, åtminstone så länge vi håller oss till bilmodeller. Miljön verkar vara någon rymdinspirerad framtid där inga människor syns till och robotar sköter förlossningen.

Jo, ni läste rätt. Det handlar om en förlossning. Vi tror att Audi försöker berätta att nya RS 3 Sportback har väldigt mycket gemensamt med sportbilen R8. Men någonstans i början av manusskrivandet måste någon fått med sig farliga grejer från svampskogen, eller så hände något ännu värre.

Klicka på knappen ovan och gör en egen bedömning. Har någon problem med kroppsvätskor och förlossningar så är ni härmed varnade. Om någon på Audi behöver inspiration hur man gör annorlunda reklamfilmer som gynnar varumärket kan vi rekommendera de som Volvo Trucks har gjort, se länkarna nedan.

 

Missa inte denna läsning:

Film: Van Damme går ned i ”Epic Split” för Volvo

Filmen du väntat på: Volvo FH utmanas av Koenigsegg – vem vinner?

 

Annons
Annons
Rulla till toppen