Bildbeviset: Clarkson spelar in bilprogram igen

Nu har vi det första beviset på att Jeremy Clarkson – som fick sparken från Top Gear – verkligen gör nya tv-program om bilar. På Clarksons twitterkonto dyker den här gula Corvette C7 Z06 upp i flödet med texten: "Jag tog den här idag…"
Annons

Bildbeviset: Clarkson spelar in bilprogram igen
Jeremy Clarkson avslöjar inte mycket i sitt twitterinlägg men bilden talar för sig själv. Men vad tror ni läsare, är det vår favorithamster Richard Hammond i mitten av bilden, stående bredvid bordet?

Luften har surrat av rykten men några riktiga bevis har vi inte fått, förrän nu. Som alla vet fick programledaren Jeremy Clarkson sparken från populära Top Gear efter ett bråk med producenten Oisin Tymon. Slagsmålet polisanmäldes men något åtal mot Clarkson väcktes inte – däremot förlorade han jobbet hos BBC, som en gång för alla förlorat tålamodet.

I en av sina söndagskrönikor i Sunday Times beskrev Jeremy Clarkson det som hänt och erkände utan omsvep att han mått dåligt en tid, efter att hans mamma gått bort och äktenskapet kraschat. Droppen som fick bägaren att rinna över var ett läkarbesked om misstänkt cancer.

Men Jeremy Clarkson har inte för avsikt att vara arbetslös någon längre tid efter Top Gear, skrev han i krönikan:

”Jag har förlorat min baby men jag ska skapa en ny. Jag vet inte vem den andra föräldern blir eller hur barnet blir men jag kan inte sitta och organisera mina fotoalbum längre”, skrev han.

Att Jeremy Clarkson verkligen jobbar med ett nytt bilprogram får vi bekräftat via hans twitterkonto, där det senaste tiden varit rätt glest mellan uppdateringarna. Men på bild hittar vi en gul Chevrolet Corvette C7 Z06 och i bakgrunden är det uppenbart att en filminspelning pågår. Texten är dock rätt kryptisk, Clarkson skriver bara ”I took this today…”

Det som gör bilden extra spännande är att personen i mitten, stående bredvid ett bord, är ganska snarlik Clarksons kollega Richard Hammond. Av allt att döma är man inte på det gamla flygfältet Dunsfold Aerodrome, där Top Gear brukar vara, utan på en annan bana.

Ett av de rykten som surrat är att Jeremy Clarkson ska hoppa in i den amerikanska versionen av Top Gear och då passar det ju bra med en provkörning av Corvette Z06.

 

Missa inte denna läsning:

James May beställde ny Ferrari – då kom Clarksons gräl i vägen

 

Annons
Annons
Rulla till toppen