Här får felparkeraren sitt straff

En man som parkerat på en handikapp-plats fick sitt straff omedelbart. Det såg en flitig "lapp"-lisa till. Se filmen som blivit de senaste dagarnas stora snackis.
Annons

En man som parkerat på en handikapp-plats, till synes utan att vara handikappad, fann sin bil helt täckt av postit-lappar när han kom tillbaka. Och inte bara det. En jublande och applåderande folkmassa stod och tittade på honom när han i affekt rev bort lapparna, som för säkerhets skull hade utplacerats för att se ut som en blå och vit handikapp-skylt. Händelsen inträffade i Brasilien.

Filmen har blivit en viral kioskvältare med över 2 miljoner visningar på två dagar, så uppenbarligen finns det något befriande i att titta på offentlig skam, i alla fall när den är berättigad. 

 

Här får fulparkerarna sina straff

Fast även om det är skoj att se folk som får vad de förtjänar, kan det vara på sin plats att varna för att ta saken i egna händer. I filmen nedan ser vi en kille, välkänd på nätet för sina påhitt, som låtsas kissa på en Ferrari, även den parkerad på en handikapp-plats. Mannen, som inte tycks vara det minsta rörelsehindrad, blir helt galen.

• Vad tycker du – är det rätt att ”tillrättavisa” okynnesparkerare på detta sätt? 

Annons
Annons
Rulla till toppen