Diplomater idiotkör LaFerrari – jagas av polisen

Hade vi inte haft videobevis hade vi inte trott på den här historien. Vansinniga förare kör som idioter genom villakvarter med LaFerrari och Porsche 911 GT3. Bilarna slås sönder och polisen i Los Angeles är på jakt efter förarna, som hävdar att de är diplomater och gör som de vill. Politisk immunitet? Glöm det!
Annons

Videoinslagen på YouTube har setts av många och ni som gillar fina sportbilar ska varnas först som sist – det här är misshandel och vårdslös körning när den är som värst. Enligt lokala media i Beverly Hills, Kalifornien, körs bilarna av ”diplomater” från Qatar.

Flera personer ringde polisen efter vansinneskörningen inne i villaområdet och de anlände kort efter att LaFerrarin och Porschen parkerats. Förutom Ferrari LaFerrari och Porsche 911 GT3 så står det även en Bugatti Veyron på uppfarten. Att styrka vem eller vilka som kört bilarna gick dock inte att avgöra på plats och männen hävdade att de åtnjuter politisk immunitet. Något som i efterhand inte visade sig stämma.

Enligt de senaste uppgifterna har det hyrda huset blivit utrymt och både bilar och de personer som fanns där har försvunnit. Polisen i Beverly Hills vet inte var de befinner sig och fördömer vansinneskörningen som upprört så många på YouTube.

Annons
Annons
Rulla till toppen