Dwayne Johnson fick låna LaFerrari – men…

Som bilintresserad superskådis har Dwayne "The Rock" Johnson alla möjligheter – företagen närmast slänger på honom bilar för provkörning. Visst vore det kul att testa en Ferrari LaFerrari, men Dwayne Johnson har ett stort problem som gör provkörningar omöjliga.
Annons

Den amerikanske skådespelaren Dwayne ”The Rock” Johnson har blivit en populär megakändis med över 50 miljoner följare på Facebook. Inte minst efter att ha medverkat i bilfilmerna Fast Five, Fast & Furious 6 samt senaste Furious 7. Det är redan klart att Dwayne Johnson även ska medverka i nästa film, Fast 8, som kommer 2017.

Med ett stort bilintresse är det flera bilföretag som mer än gärna lånar ut bilar till Dwayne Johnson för att få en del av stjärnglansen och spridningen i media. Nyligen fick Dwayne Johnson möjlighet att köra en Ferrari LaFerrari.

På bilden ovan ser vi honom bredvid en vit, frostlackerad LaFerrari. En av de cirka 25 bilar som byggdes i den här kulören. På Facebook berättar Dwayne Johnson att han fick låna bilen som en del av sitt arbete med TV-serien Ballers som går på HBO.

Men det spelar ingen roll att bilen står på gården och bara ber om att bli provkörd. Dwayne Johnson är inte bara välbyggd, han är lång också. Men 195 centimeter muskulös kropp finns det helt enkelt inte plats att sitta i en Ferrari LaFerrari.

Så även den här gången fick Dwayne Johnson nöja sig med att beundra alla vackra detaljer på bilen, någon provkörning var inte möjlig.

Dwayne Johnson fick låna LaFerrari – men…
Spanska sportbilstillverkaren GTA Motor skickade en GTA Spano till Dwayne Johnson, hela vägen från Spanien till Kalifornien. Men inte heller den fick Dwayne plats i … Smeknamnet ”The Rock” är inte taget ur luften!
Annons
Annons
Rulla till toppen