Vem är snyggast: E-klass mot S90 och XF

Interiör design är viktig för både ergonomin och välbefinnandet. Men vilken biltillverkare har lyckats bäst? Här gäller det att rösta mellan nyligen presenterade Volvo S90, nya generationen Mercedes E-klass och Jaguar XF. Stramt skandinaviskt, tysk precision eller brittisk lyx?
Annons

Vem är snyggast: E-klass mot S90 och XF
Vilken av de tre biltillverkarna har lyckats bäst med interiördesignen. Rösta genom att klicka på bilden ovan och hoppa till Carscoops.com.

Att design påverkar oss alla behöver vi inte ens påpeka, det är ett faktum. Bilar som fyller transportbehovet mellan A och B får gärna ha ett utseende som åtminstone inte avskräcker, men kommer man upp i premiumligan måste bilmodellen ha en attraktiv design. De som spenderar en bra slant vill att det är ser snyggt ut också.

Som bilägare spenderar man den mesta tiden i bilen och då är det interiördesignen är viktigast, liksom god sittkomfort och bra ergonomi – samt inte minst att man har en god överblick genom rutorna. I det här fallet ska vi begränsa oss till interiördesignen och det är sajten Carscoops.com som ber sina läsare rösta. De som läser detta med sina nationalistiska, blågula glasögon inser förstås hur viktig det är att lägga sin röst på en viss bilmodell…

För bara ett par veckor sedan presenterades Volvos nya sedanmodell S90 och där togs ett bestämt kliv uppåt i premiumkänsla, jämfört med föregångaren. Inte oväntat ser vi tydliga släktdrag hos S90 med XC90.

Nya generationen Mercedes E-klass blir avancerad med massor av ny teknik och även om bilen är ”hemlig” till Detroitsalongen öppnar så har faktiskt inredningen presenterats redan. Mercedes väljer en annan väg än Volvo och har en mycket bred skärm som sträcker sig över halva bredden, men utan pekfunktion.

Jaguar XF har också genomgått ett färskt generationsskifte med ny teknik, uppskalad från XE. Massor av aluminium och på insidan hittar i nya Jaguar XF vi infotainmentsystemet InControl Touch Pro. Jaguar har inte heller konventionella instrument utan en skärm som visar informationen till föraren. Tre olika vägar för att skapa snygg design och vem har lyckats bäst? Följ länken nedan och rösta på din favorit – glöm inte att sprida till polarna så de också kan påverka.

 

Rösta på den här sajten:

All-New E-Class vs Volvo S90 vs Jaguar XF: Which Has The Best Interior?

 

Annons
Annons
Rulla till toppen