Murciélago mot Mustang i episk drifting

Två driftingproffs från Japan respektive USA utmanar varandra. Och det blir också en kamp mellan Lamborghini Murciélago mot Ford Mustang RTR. V12 mot V8 – vem driftar bäst?
Annons

Gillar ni drifting och vi säger Daigo Saito med sin Lamborghini Murciélago plus Vaughn Gittin och hans Mustang RTR – då behöver vi inte säga mer.

Den här nya filmen är inspelad i Niigata, Japan, i ett övergivet nöjesfält sedan över 20 år. Det ser ut att vara i Ryssland, men är alltså byggnader som en gång byggdes som en del av en nöjespark.

Japanen Daigo Saito är en meriterad driftingstjärna med flera titlar i sin långa karriär. Hans Lamborghini Murciélago är specialbyggd av företaget Liberty Walk och V12:an är varsamt ompysslad för att ge 650 hk – enbart på bakhjulen, förstås.

Amerikanen Vaughn Gittin Junior är heller ingen nybörjare och 5,0-liters V8:an i hans Ford Mustang RTR ger 550 hk. RTR är för övrigt en trimningssats som går att beställa genom Ford-handlare och passar förra generationen Mustang.

Mycket mer behöver väl inte sägas. Skruva upp ljudet, häll upp nytt kaffe och se till att chefen inte ser vad du gör på jobbet. Strunt samma, snart är det jul! Glöm inte att tipsa polarna.

Annons
Annons
Rulla till toppen