Nya Top Gears programledare – ett dreamteam

De nya programledarna till Top Gear lovar riktigt gott. Chris Evans sägs nu ha samlat tre "hjälpredor" och de är riktigt namnkunniga, vad sägs om: YouTube-stjärnan Chris Harris, Ringenräven Sabine Schmitz och F1-föraren David Coulthard?
Annons

Det är brittiska tidningen ”The Telegraph” som går ut med uppgiften att BBC tecknat ett mycket starkt kontrakt för kommande bilprogrammet Top Gear.

Som vi alla vet har de gamla programledarna för Top Gear; Jeremy Clarkson, James May och Richard Hammond, startat en ny bilshow med Amazon där de får närapå full frihet ekonomiskt. Inspelningen har börjat och nästa år får vi se hur Clarkson och vänner lyckats.

Uppdraget att driva vidare BBC:s bilprogram Top Gear har gått till radioprofilen Chris Evans och får vi tro uppgifterna från The Telegraph har han lyckats samla något av ett ”dreamteam” runt sig. De som tittat på YouTube kan inte ha missat Chris Harris filmer och förmodligen inte heller Sabine Schmitz, ringenräven och racingföraren som gett den tyska humorn ett ansikte.

Ovanpå dessa namnkunniga personligheter ska Chris Evans även ha knutit till sig före detta F1-föraren och skotten David Coulthard. Chris Evans har i så fall tre medhjälpare i Top Gear, en utökning jämfört med Clarksons team.

Om allt går som planerat ska första avsnittet av nya Top Gear sändas i början av maj, 2016.

Annons
Annons
Rulla till toppen