Nya rykten: Kris för nya Top Gear – programledaren kan inte köra och prata

Samtidigt har en av producenterna hoppat av efter bara fem månader.

Just nu är det många som undrar hur nya Top Gear blir. Programledaren Chris Evans är under hård press och nu ryktas det om att han har vissa problem att prata samtidigt som han kör bil, skriver The Sun.

Det är något som Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May fixade utan problem men då hade de också många års erfarenhet bakom sig.

Enligt de nya uppgifterna tar det upp till tio tagningar innan Chris Evans säger rätt och förseningarna är frustrerande för produktionsteamet.

Premiären för "nya Top Gear" med Chris Evans är planerad till den 8 maj.

De nya uppgifterna gör att Daily Mail kallar det hela för en "kris" eftersom programmet ska ligga bakom tidplanen och skriver dessutom att produktionsteamet har begränsade kunskaper om bilar. En av producenterna som Chris Evans själv tog med sig till Top Gear har slutat efter fem månader.

Men BBC slår ifrån sig.

"Den här artikeln är nonsens och sanningen är att Top Gear-producenterna är mycket imponerade av hur snabbt Chris har lärt sig prata in i kameran samtidigt som han kör bil, något som har tagit en del programledare lång tid att bemästra", säger en talesperson för BBC.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Jag ser fram emot "nya Top Gear" med Chris Evans.
92
307