Tankar bilen med tändare – sätter fyr på sig själv och hela stationen

Är bensin brandfarligt? Uppenbarligen ingen kunskap som den här bilföraren tillgodogjort sig. Hon tänder en tändare för att se bättre och inser inte sitt misstag förrän bilen, hon själv och macken står i lågor.

Den här filmen från Ryssland är inte helt lätt att förklara. Men det faktiskt ut som om den kvinnliga bilföraren försöker se hur mycket bensin som fyllts på genom att använda sin cigarettändare som "ficklampa". Eller så kanske hon ska tina upp låset på bensinlocket?

Som vi kan se börjar bensinångorna brinna direkt och kvinnan försöker förgäves att blåsa (?) ut branden. När det inte lyckas drar hon ur munstycket men lyckas tydligen inte få stopp på pumpen varvid bensin flödar ut och exploderar i ett eldhav.

Hur den här historien slutar vet vi inte. Den bakomvarande bilen, som filmat hela förloppet, gör det som de flesta av oss skulle göra – sticker iväg fort som sjutton.

Filmen lär vara inspelad i staden Surgut, i ryska Sibirien (ganska så precis i mitten av Ryssland). Surgut är känt för sina låga temperaturer, ofta under 30 minusgrader på vintern.

Vi får verkligen hoppas att kvinnan klarade sig utan allvarliga brännskador. Men det ser inte bra ut på bilderna.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Det här var nog faktiskt det dummaste jag sett på YouTube!
97
12