Clarkson avslöjar sin teknik: Så måste Evans prata i Top Gear

Top Gears nye programledare, Chris Evans, rapporteras ha vissa problem med att prata och köra bil samtidigt. Detta trots att han fått en lektion av mästaren, Jeremy Clarkson. Här ser vi Clarkson avslöja sitt bästa knep för efterträdaren.

Jeremy Clarkson visar efterträdaren Chris Evans hur man gör en perfekt "prata" bakom ratten. Se filmen nedan.

Braskande rubriker talar om kris för nya Top Gear, och detta redan på inspelningsstadiet. Producenter som hoppar av, ett produktionsteam som inte kan något om bilar och försenade inspelningar. Och det går inte bättre för nye programledaren Chris Evans, snarare tvärtom. Han inledde med att krascha en splitter ny Jaguar första gången han körde på "Top Gears" testbana. Nu skvallrar elaka tungor om att han inte kan prata och köra bil samtidigt. 

Vad göra? Det är i alla fall ingen idé att skicka honom på kurs hos mästaren själv, den kursen har han nämligen redan gått. I filmen nedan får vi se Chris Evans bakom ratten på en Ferrari tillsammans med Jeremy Clarkson, i något som liknar en lektion i presentationsteknik. Clarkson avslöjar hur han gör för att leverera den "perfekta" presentationen av "the worlds greatest roadcar".

Sedan får vi höra hur det låter när Chris Evans försöker gör detsamma. Och om det låter på samma sätt vid inspelningarna är det lätt att förstå om BBC känner en viss oro... 

Den 8 maj är det (om allt klaffar) premiär för nya Top Gear, då får vi se om Evans och resten av teamet fick till ett värdigt program.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Clarkson är ett TV-geni.
419
17