Lastbil knuffar Toyota Aygo i full fart – men märker inget

Fanns det inte videobevis hade vi klassat det här som en påhittad skröna. Trots att lastbilen knuffar en Toyota Aygo framför sig verkar chauffören inte märka något – inte förrän andra bilister ingriper.

Våra språkkunskaper räcker inte till riktigt men nog låter det som ryska i filmen – och var annars skulle något sådant här hända? Hur den här situationen uppstod från början vet vi inte eftersom vi slängs rätt in i det absurda händelseförloppet.

Av någon outgrundlig anledning har lastbilschauffören inte märkt att han (vi utgår från att det är en han) naglat fast en Toyota Aygo i fronten. Toyotan släpas på tvären i full fart längs vägen och först när andra bilister viftar och skriker sänker lastbilen hastigheten.

Första tanken hos flertalet av er läsare är förmodligen att det här handlar om rattonykterhet. På något annat sätt är det svårt att förklara hur lastbilschauffören inte märker vad som händer. Visserligen är området närmast fronten ett "blint område" men oljudet och motståndet måste ha märkts i lastbilen.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Jag tror att det var alkohol inblandad i den här olyckan.
90
22