Dussintal sportbilar förstörda när biltransport välte i Frankrike

Biluthyrningsföretaget Sprint Racing drabbades i fredags av den värsta tänkbara olyckan. Deras biltransport med ett dussintal dyra sportbilar välte. Bärgningen tog sex timmar att genomföra.

Olyckan skedde sent på fredag eftermiddag utanför Bailly, norr om Versailles i utkanten av Paris, på motorväg A12. Av okänd anledning välte biltransporten över mitträcket på motorvägen. Inga personskador rapporterades.

Sprint Racing hade lastat ett dussintal av sin sportbilar för ett event på en motorbana där kunder skulle få tillfälle att provköra olika modeller. På transporten fanns bland annat två Lamborghini Gallardo, en Ford Shelby GT500, Aston Martin V8 Vantage, Porsche 911 GT3 RS och Ferrari F430.

Av någon anledning har filmer och bilder inte letat sig ut på nätet förrän under senaste dygnet. Som vi kan se är det omfattande skador och man har inte svårt att föreställa sig hur tjänstemannen på försäkringsbolaget kände sig när telefonen ringde. För vi hoppas verkligen att bilarna var väl försäkrade!

Damn, that can't be good...

Ett filmklipp publicerat av A mere custodian (@thisindolife)

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Har aldrig förut sett så många sportbilar förstörda samtidigt!
117
14