Vänner-stjärnan till Top Gear

Nu står det klart att en skådespelaren Matt LeBlanc blir en av programledarena för brittiska Top Gear. Det avslöjar BBC i dag.

Många kanske känner till honom som den korkade charmören Joey Tribbiani från sitcom-supersuccén Vänner. Men Matt LeBlanc som skådespelaren heter, har ett brinnande motorintresse. 

LeBlanc, som tidigare har varit med i Top Gear som gäst, kommer nu att leda programmet med Chris Evans och Sabine Schmitz. Även Chris Harris och David Coulthard kommer att vara med i programmet enligt uppgifter. 

Det har debatterats mycket huruvuda Chris Evans kommer att kunna axla den tunga rollen som programledare för det omåttligt populära bilprogrammet. Bland annat efter att han inte klarat av att åka med Sabine Schmitz i en Audi R8, utan att bli så åksjuk att han fick kliva ur bilen. 

Fartfantomen Alex Roy är starkt kritisk till om Evans kan göra ett tillfredsställande jobb som programledare för Top Gear. Roy föreslår Charles Morgan istället i det här inlägget. 

LeBlanc har i varje fall inte visat något annat än framfötterna hittills. Han har bland annat satt det snabbaste varvet någonsin i Top Gears tävling "Star in a reasonable priced car", där gästerna får köra en Kia Cee'd runt Top Gears bana. 

"Som riktig biltok och enormt fan av Top Gear är jag ärad och uppspelt över att få vara del av den här showens nya kapitel", kommenterade LeBlanc 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Jag gillar Matt. Det här blir bra!
148
52