Mystiska bilder på ny Polestar-modell

Den första bilden från Polestar visar ett kromat ändrör. För några dagar sedan släppte Volvo Polestar en mystisk bild på sin Facebooksida. Allt vi fick se...
Annons

Mystiska bilder på ny Polestar-modell
Den första bilden från Polestar visar ett kromat ändrör.

För några dagar sedan släppte Volvo Polestar en mystisk bild på sin Facebooksida. Allt vi fick se var en stötfångare, ett kromat ändrör och en Polestarsignatur. Det kryptiska meddelande är: ”2016-03-02 – Save the date. #MadeToPerform”. 

Idag släppte Polestar en ny bild, denna gång med en snygg fälg. Ungefär samma kryptiska meddelande: ”The countdown continues: 2016-03-02 #‎MadeToPerform

Mystiska bilder på ny Polestar-modell
Den den andra bilden visar en fälg. Bromsskivan ser väldigt liten ut bakom den stora fälgen, vilket betyder att det måste vara ett bakhjul.

Att döma av kommentarerna till bilden med ändröret, tror många att det handlar om V40 Polestar. 

Andra menar att V40 är för gammal och gissar därför att det handlar om S90 Polestar. En del poängterar att fälgen ser stor ut och gissar av den anledningen på S90. 

Vi tror att det antingen handlar om XC90 Polestar. Det verkar logiskt att XC90 kommer först, därefter S90 och V90 (V90 avslöjades i förtid, se bilderna här). 

Å andra sidan skriver Polestar i en kommentar på Facebook: ”This is something completely new. Kind regards, Polestar.
”Helt nytt” ger oss hybridvibbar – så kanske S90 trots allt?

Eller något helt annat…?

Helt säkert är att vi har något kul att se fram emot den 2 mars, vilket för övrigt är i samband med bilsalongen i Genève. 

• Vad tror du att Polestar ska visa – kommentera gärna!

Annons
Annons
Rulla till toppen