Volvos nya Spotify-app är enklare än att fippla med mobilen

Volvoförarna kan redan nu lyssna på musik med streamingtjänsten Spotify genom mobiltelefonen, antingen med hjälp av en ljudsladd eller trådlöst med blåtand eller genom Apple CarPlay.

Men snart blir det lite enklare, när Volvo lanserar en särskild Spotify-app för infotainmentsystemet Sensus med pekskärm. Appen finns till XC90, S90 och V90 och lanseras under våren.

Spotify-appen sköts direkt i bilens infotainmentsystem vilket gör att föraren inte behöver fippla med mobilen. Alla artister, låtar, album och spellistor finns i appen.

"Vi är väldigt stolta över vårt unika och användarvänliga gränssnitt för Spotify", säger Björn Annwall, chef för försäljning, marknadsföring och tjänster på Volvo Cars.

Du behöver ett betalabonnemang på Spotify för att kunna lyssna. Volvo bjuder på en 30-dagars prova på-period vid bilköpet.

Det går fortfarande att lyssna på musik från Spotify i bilen via blåtand, ljudsladd eller via Apple CarPlay. Fördelen med den nya appen är enligt Volvo "en mycket rikare upplevelse" och enklare sökfunktioner för att hitta musik, något som du kan se i filmen ovan.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Jag använder Spotify.
137
30