Volvo 240 – när du har bråttom att fira fredag

När man har riktigt brådis hem att fira fredag, då är det bara en sak som gäller – en flygande tegelsten made by svenskt stål…...
Annons

Volvo 240 – när du har bråttom att fira fredag
När man har riktigt brådis hem att fira fredag, då är det bara en sak som gäller – en flygande tegelsten made by svenskt stål… Se den härliga filmen nedan!

Man kan aldrig få nog av den där känslan när man sitter i en trött, gammal bil – det vill säga en bil som andra tror är gammal och trött – för att sedan hänga av folk och fä vid ett rödljus eller på en racingbana.

Kolla in den här störtsköna amerikanen som lite lagom nonchalant kliver ur sin gamla Volvo 240 – som han för övrigt kallar ”Mother F*cker Jones” – efter att ha spöat en Lamborghini på racingbanan.

En Volvo 240, 2,3 liter och 116 hk i original. Numera yttepyttelite modifierad… 6,0 liter, turbo och över 600 hk. 

En bit in i filmen får man se det svenska stålet förolämpa både Corvetter och annat krut. En bonus är att filmkvaliteten är knivskarp, ett nöje att titta bara därför. 

Och du, nu är det dags att checka ut för dagen. Det ska tydligen vara en flygande tegelsten när man har riktigt bråttom hem att fira fredag. Trevlig fälg!

Annons
Annons
Rulla till toppen