Ny specialversion: Volvo S60 och V60 Dynamic Edition  

I slutet av varje bilmodells levnadscykel brukar det dyka upp olika specialmodeller. Nu har Volvo S60 och V60 nått det stadiet i livet. Snart startar tillverkningen av S60 och V60 Dynamic Edition.

Ny specialversion: Volvo S60 och V60 Dynamic Edition  
Volvo S60 och V60 Dynamic Edition får flera nya designelement.

"Vårt fokus för modellår 2017 Dynamic Edition är att vidareutveckla ett vinnande koncept med en kombination av nya designegenskaper", säger Björn Annwall, försäljningschef på Volvo Car Group.

Och ett par nya designelement är också vad Dynamic Edition handlar om. Exteriört kommer flera nya färger, bland annat Mussel Blue och Luminous Sand som nyligen setts på nya Volvo S90, V90 och XC90

Volvo börjar snart tillverkningen av en specialmodell för modellåret 2017.

Första provkörningen av Volvo S90 i ams nr 7. I butik nu eller läs digitalt.

Två nya fälgar kommer att erbjudas. Vid introduktionen i Sverige finns 18-tumsfälgarna. 17-tumsfälgar kommer senare.

På samma sätt som de nya svartblanka fälgarna har Dynamic Edition-modellerna flera svarta högglansiga detaljer, som inlägg i stötfångaren fram och bak, och i grillen, som är förstärkt med vågräta kromlister. Edition-modellerna kommer dessutom med integrerade avgasrör, infällbara sidospeglar och parkeringshjälp (bak) som standard.

Interiört har Dynamic Edition fått sportlädersäten i off black eller beige samt svart innertak. Både ratt, som nu kan fås med uppvärmning, och växelspaksväljaren får ett designlyft kontrasterande söm. Dekorlister finns i färgerna Milled Aluminium som standard och Piano Black som tillval.

Det finns ännu inga priser klara för Volvo S60 och V60 Dynamic Edition. Men från veckan 13 finns den i Volvos bygg-din-bil-applikation. 

• Missa inte första provkörningen av Volvo S90 i auto motor & sport nr 7 – finns i butik från 17 mars. Klicka här för att läsa direkt!

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
Jag tycker fortfarande S60/V60 känns konkurrenskraftig i segmentet.
208
98