Tävling: Vinn en exklusiv jacka från Polestar

Vill du synas i en exklusiv jacka från Polestar? Vi lottar ut ett exemplar.
Annons

Tävling: Vinn en exklusiv jacka från Polestar
Vinn en snygg Polestar-jacka.

Så här i motorsporttider är det klart du ska ha på dig en riktigt snygg och sportig jacka från Polestar. Allt du behöver göra för att delta i utlottningen är att anmäla dig till nyhetsbrevet, samt motivera varför just du ska få jackan.  

Observera att jackan endast finns i storlek Large.

• Skicka din motivering till Anna Andersson senast 10 maj och anmäl dig tillnyhetsbrevet nedan (om du inte redan är nyhetsbrevsprenumerant).

Tävligen är nu avslutad. Tack för alla bra och skojiga motiveringar. Vi säger grattis till Pasi Hyyrynen som får Polestar-jackan på posten.

Pasis motivering:
En hojåkare hälsar med viss självklarhet på mötande bröder på båge. I mitt fall har det gått så långt att jag ofta hälsar även på mötande hojar även när jag kör bil. Någon form av muskelminne antar jag..

Samma fenomen har tydligen spridit sig till husbilsfolket med. Det rycker i armen när man möter en likasinnad brorsa.

Reflexen gör sig även ofta påmind när man promenerar på stan och möter så kallade kändisar. Man lyfter lätt på armen innan man hajar till och minns att TV-rutan kör enkelriktad trafik.

Dom flesta är dock med på noterna och hälsar glatt tillbaka. Fredrik Reinfeldt. Musse Hassevall. Martin Stenmark. Jerry Williams..

Dock inte Carl Philip.

Har mött honom två gånger på stan. Han såg båda gångerna rätt genom mig som om jag hade varit ett spöke. Samma sak på Solvalla. Vi var så nära att han säkert kände min andedräkt. Såg mig gjorde han dock inte. Carl Philip är min absoluta favorit i kungahuset och jag har svårt att tro att han dissar mig med flit.

En djupanalys och en längre stund framför hallspegeln har gett mig insikten att felet är inte på mig som person. Jag är nog helt enkelt fel klädd.

En Polestarjacka saknas i mitt liv…

 

Tävlingen är avslutad. Vinnaren koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarens namn publiceras på automotorsport.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.

Annons
Annons
Rulla till toppen