Unik chans att köpa en McLaren P1 GTR

Det är inte lätt att komma över en McLaren P1 GTR, inte ens om du har pengarna. Men om du snabb och har en slant över kan du köpa ett exemplar hos en helt vanlig bilhandlare i Danmark.
Annons

Unik chans att köpa en McLaren P1 GTR
McLaren P1 GTR är en extremt ovanlig syn hos bilhandlarna.

En begagnad, men aldrig körd, McLaren P1 GTR finns just nu till salu hos en dansk återförsäljare. Bilen sticker onekligen ut bland Lysdahl Simonsens bilar, som främst har Audi, BMW och enstaka Ferrari i sortimentet. Bilen blir din för 29 miljoner danska kronor, i dagens kurs cirka 35 miljoner svenska kronor, vilkent är nära 12 miljoner kronor mer än vad biltillverkaren sålde den för. 

P1 GTR är McLarens svar på Ferrari FXX-serien. Och liksom den italienska hingsten erbjuds P1 GTR bara till en handfull av McLarens mest trogna kunder. Varje kund får ett ”VIP-paket” där det ingår träning i simulator, övningar på bana och ett team av experter som ska utbilda ägaren. 

Annonsen är väldigt kortfattad, med bara tre bilder, och vi vet inte hur P1 GTR hamnade i återförsäljarens händer. Men helt klart är att (förre) ägaren hellre cashar in, än använder 1.000-hästarsbilen. Vad som dock inte är klart är om en ”begagnad” P1 GTR kvalificerar sin nya ägare för inträde i McLarens exklusiva racingklubb med VIP-paket.

Unik chans att köpa en McLaren P1 GTR
29 miljoner danska kronor, 35 miljoner svenska kronor, vilket är cirka 12 miljoner mer än vad bilen såldes för.
Annons
Annons
Rulla till toppen