Pappa skrämmer sonen med självkörande Tesla

Pojken säger till bilen att stanna, när inte det funkar ropar han efter sin pappa. Bilar med självkörande funktioner är en guldgruva av möjligheter för alla som gillar så...
Annons

Pappa skrämmer sonen med självkörande Tesla
Pojken säger till bilen att stanna, när inte det funkar ropar han efter sin pappa.

Bilar med självkörande funktioner är en guldgruva av möjligheter för alla som gillar så kallade, ”practical jokes”. I en ny och väldigt omtalad video (se ovan) får vi se en pojke som råkar ut för just detta, det vill säga en självkörande Tesla och en ”practial joker-pappa”.

Pojken sitter ensam i bilen och pillar med sin mobil när han plötsligt märker att bilen börjar röra på sig. När han inser vad som händer slår han händerna i instrumentbrädan och säger till bilen att stanna. När det inte fungerar ropar han på sin pappa för att få hjälp. Vad han inte vet är att pappan står på utsidan och styr bilen från sin mobil. Killens reaktioner spelas in med en go-pro-kamera i bilen. 

Elakt kan tyckas, men killen ser inte ut att bli allför uppskrämd, bland kommentarerna verkar många rentav tro att filmen är fejk.

Fejk eller inte, vi kommer garanterat få se många filmer med lustigkurrar som utnyttjar självkörande bilarna för att driva med sin omgivning framöver. Var inte rädda, men var förberedda… 

Annons
Annons
Rulla till toppen