Audi RS6 stulen på parkering jämte polishuset

Den här Audi RS6 har blivit stulen två gånger på kort tid. Registreringsnummer XFE746. Att Audi RS6 är populär bland kriminella är ganska lätt att...
Annons

Audi RS6 stulen på parkering jämte polishuset
Den här Audi RS6 har blivit stulen två gånger på kort tid. Registreringsnummer XFE746.

Att Audi RS6 är populär bland kriminella är ganska lätt att förstå – den är blixtsnabb, rymlig och diskret. Vi har sett, och skrivit många artiklar, där värdetransporter, banker och butiker rånats – ofta med en stulen Audi RS6 som flyktbil.

Vem minns till exempel inte när Jon Olssons spektakulära RS6 stals vid ett brutalt rån för sedan dyka upp som ett utbränt vrak.

Nu rapporterar sajten Larmtjänst att det har hänt igen, en Audi RS6 av årsmodell 2003 har blivit stulen, under väldigt fräcka omständigheter. Och inte bara en, utan två gånger.

Den första stölden inträffade på Valborgsmässoafton, 30 april 2016, i Bagarmossen, utanför Stockholm.

Bilen låg ute till försäljning och ägaren hade stämt träff med en spekulant på Valborgsmässoafton. Spekulanten dyker upp vid 17-tiden, och sätter sig helt fräckt i bilen och kör iväg. 

Den 5 maj 2016 hittas bilen i Norsborg och tas till polishuset i Västberga för undersökning. Där får den stå till den 24 maj, klockan 01.45, då den stjäls för andra gången.

Bilden ovan visar den stulna bilen med registreringsnummer XFE746. Bilen uppskattas vara värd cirka 130.000 kronor. 

• Om du har tips om den här bilen, klicka här!

 

Annons
Annons
Rulla till toppen