Nya V90 parkerad hemma hos Zlatan i Stockholm

Bild: GTBoard.com. Som vi har rapporterat tidigare får den nya Volvoreklamen med nya V90 och Zlatan i huvudrollerna premiär ikväll, måndag 30 maj. (Redan nu kan du...
Annons

Nya V90 parkerad hemma hos Zlatan i Stockholm
Bild: GTBoard.com.

Som vi har rapporterat tidigare får den nya Volvoreklamen med nya V90 och Zlatan i huvudrollerna premiär ikväll, måndag 30 maj. (Redan nu kan du se ett första smakprov här!) Den som vill se filmen i sin helhet får ge sig till tåls till halvtidsvilan i kvällens träningslandskamp mellan Sverige och Slovenien på TV4, 20:15. Det andra alternativet är att se filmen på Volvos youtube-kanal, samma tid, 20:15.

Som de flesta säkert vet har Zlatan en historia ihop med Volvo. Vi har bland annat sett honom i den mycket uppmärksammade reklamfilmen där han kör Volvo XC70 Cross Country och sjunger sin egen version av svenska nationalsången. Många minns säkert även när han under premiären av nya XC90 på Parissalongen 2014 fick ta emot ett par XC90-nycklar av Volvo-chefen Håkan Samuelsson.

Nu har Volvo och Zlatan fått ihop det igen, förutom reklamfilmen har nämligen uppmärksamma bilspottare fotat en Volvo V90 på Styrmansgatan i Stockholm – och vem har händelsevis en fastighet där? Jo, Zlatan. Zlatan äger sedan 2015 den gamla Elimkyrkan på Östermalm, då han köpte den för 110 miljoner kronor.

Att det är marknadsföring kan vi nog vara rätt säkra på eftersom det enligt registreringsnumret är Volvo Personvagnar AB som äger bilen. 

Enligt biluppgifterna har Zlatans ”V90” – som dock är en förseriebil eftersom V90 inte har börjat tillverkas än – en motoreffekt på 187 kilowatt och 254 hästkrafter, vilket innebär att det rör sig om Volvos T5-motor. Läs mer om priser och motoralternativ här.

Fler bilder på Volvo V90 utanför Zlatans fastighet hittar du på GTboard.com facebooksida.

• Premiär: Se Volvos nya reklamfilm med Zlatan här!

Annons
Annons
Rulla till toppen