Clarkson avslöjade nya programmets logga

"Eftersom det ändå inte händer så mycket just nu", skriver Clarkson och lägger ut bilden på showens nya logga. Vad tycker du om retrodesignen?
Annons

Clarkson avslöjade nya programmets logga
Nya programloggan för The Grand Tour.

Det tog lång tid och många spekulationer innan vi fick veta vad Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James Mays nya programserie skulle heta. När vi nu vet namnet, The Grand Tour, verkar de flesta överens att det är ett bra namn, eftersom hintar om att varje program ska att spelas in på olika platser i världen. Det första programmet ska spelas in den 17 juli i Johannesburg, Sydafrika för att sändas någon gång i augusti. 

Nu har Jeremy Clarkson även avslöjat programmets logga. Clarkson tog tillfället i akt att visa den på Twitter. ”Eftersom det ändå inte händer så mycket just nu”, skriver han. Givetvis fullt medveten om att det händer extremt mycket i brittisk media under dessa kaotiska ”Brexit-tider”. 

Loggan är vit, orange och svart, och andas 80-tal, enligt många kommentarer. ”Perfekt, om det var 1987”, tycker Jalopnik. Medan Car Throttle tycker att den är ”crappy”, och undrar om det är ett skämt.

• Vad tycker du om namnet på programserien och loggan? 

Annons
Annons
Rulla till toppen