Träffsäker parodi på Ken Blocks filmer

Ken Block är bilgeniet som gör Gymkhana-filmerna. Men filmerna är tråkiga och förutsägbara, tyckte gänget bakom Youtube-kanalen Car Bros. Kolla in deras träffsäkra och roliga parodi.
Annons

Träffsäker parodi på Ken Blocks filmer
Honda Civic vs Corvette…

När Ken Blocks första Gymkhana-film kom var den så cool. De första filmerna var fantastiskt underhållande. Men som de flesta serier blir filmerna efter hand trista och förutsägbara. Nu för tiden verkar målet vara att den senaste Gymkhana-filmen bara ska överträffa den förra, vare sig det är med en specialbyggd Mustang som far fram på gatorna i Los Angeles eller en rally-preppad Ford Fiesta som driftar runt i Dubai

Filmerna och stunten är fortfarande extremt skickligt utförda och mycket underhållande, men det är samma upplägg i varje film. Varva motorn här, drifta runt där, snurra 10 gånger i den här rutan, och cirkla runt den där prylen. Sedan upprepa, upprepa och åter upprepa.

Gänget bakom YouTube-kanalen Car Bros tyckte det var dags att driva lite med film-serien. Och resultatet ser vi i filmen, ”Gympkhana: A #Viral car #Action Video”.

Parodin fångar mycket av det där lite överspända och förutsägbara med Gymkhana-filmerna, som de omotiverade slow-motion-bilderna, filmsekvenser tagna med en drönare med inklippt helikopterljud och allt annat vi är vana att se i Block-filmerna.

Annons
Annons
Rulla till toppen