Världens coolaste kille direkt efter läskig krasch

Vissa människor lyckas behålla sitt lugn även i de mest dramatiska situationer, som när de just voltat med sin bil...
Annons

Världens coolaste kille direkt efter läskig krasch
Hade du varit lika cool som Telford i den här och framför allt den efterföljande situation? Se filmen nedan.

I filmen nedan ser vi Christopher Telford, en vanlig kille på väg i sin Toyota Yaris till Lancaster. Plötsligt ser han en blå BMW som tar god tid på sig att köra om en annan bil. Bilen kommer mot honom i hög hastighet.

Telford väjer undan för BMW:n, träffar stenmuren, sladdar därefter okontrollerat för att till sluta volta och hamna på sidan. Enligt Telford är anledningen att han körde in i stenmuren att framhjulet låste sig.

Inte ens en sekund efter att bilen voltat och ligger på sidan i vägkanten, slänger Telford ur sig en kommentar som kan få en att småle. ”Ohh, that was f*cing scary. Dear…” Trots att det absolut inte finns något komiskt i själva situationen.

Därefter fortsätter han att på ett synnerligen brittiskt, artigt och belevat sätt förklara för mannen i den omkörda bilen, inte personen i den blå BMW:n, att han inte är skadad och att han inte är arg.

Filmen har fått mycket uppmärksamhet just för att han är så artig och lugn trots den dramatiska situationen. Ställ detta i kontrast till all den ”road rage” som frodas och blomstrar i trafiken nu för tiden.

Enligt uppgift blev Christopher Telford inte allvarligt skadad. Varför han kör omkring med en actrioncamera på huvudet förtäljer dock inte historien.

Annons
Annons
Rulla till toppen