Power Meet kan räddas – entreprenör redo att ta över

Kjell Gustafsson har låtit meddela att han lägger ner Power Meet efter rånet förra veckan. Nu säger entreprenören Klas Brink att han vill ta över. Frågan är om Kjelle Power låter honom göra det.
Annons

Power Meet kan räddas – entreprenör redo att ta över
Kjell Gustafsson säger att Power Meet aldrig mer kommer tillbaka, i hans regi. Eller någon annans regi, verkar det som…

Tidigare i veckan meddelande arrangören och grundaren av Power Meet, Kjell Gustafsson, att han lägger ner den klassiska bilträffen, som en följd av det grova rånet förra fredagen. Enligt polisen kom rånarna över en miljon kronor.

Enligt Kjelle Power finns det inte några intresserade som skulle kunna ta över bilträffen.

”Det skulle vara Jesus och hans polare i så fall”, sa Kjell till VLT.

Men det var då – nu verkar Power Meet ändå kunna räddas. Entreprenören från Västerås, Klas Brink, som i många år har jobbat med bilträffen vid sidan av Kjell Gustavsson, säger att han kommer att ta över Power Big Meet, detta enligt SVT Västmanland.

”Jag har bokat upp Johannisbergs flygfält för en bilträff 6-8 juli 2017, så en bilträff blir det i någon form”, säger Klas Brink till SVT.

Men det sista ordet om Power Meet verkar långt ifrån sagt. 

Till SVT Nyheter Västmanland säger Kjell Gustavsson, aom äger varumärket Power Big Meet, att det inte blir något samarbete och att bilträffen, som Klas Brink planerar, inte kommer att gå under Power Meet-flagg.

”Power Meet är ett varumärke som vi har jobbat med i 39 år. Vi kommer att sätta ett pris på det”, säger Kjell Gustavsson.

Annons
Annons
Rulla till toppen