Nu kan du köpa Schumis gamla super-kombi

En Mercedes E 55 AMG T från 1998 med 198.000 km på mätaren för 1,1 miljoner kronor! Så mycket kostar det om du vill ha en bil som tillhört förre F1-världsmästaren, Michael Schumacher.
Annons

Nu kan du köpa Schumis gamla super-kombi
För 1.136.250 kronor (119.950 euro ) får du en begagnad Mercedes E 55 AMG kombi med 198.000 km från 1998. Vem sa att det var billigt att köpa begagnat…?

Nog för att Mercedes E 55 AMG T var en av de vassaste vagnarna pengar kunde köpa när det begav sig, typ 1998, och att den ser ut att vara i fint originalskick – så är det ändå ett ganska saftigt pris. Nej, det tilltagna priset beror naturligtvis på den tidigare ägarens proveniens. Ägarskapet av den flerfaldige Formel 1-världsmästaren Michael Schumacher, gör säkert bilen till ett bra köp. Bilen har definitivt potential att bli ett samlarobjekt. 

Nu kan du köpa Schumis gamla super-kombi
Har Schumi klistrat dit Ferrari-dekalen?

Det gamla autobahnloket är välutrustat och har bland annat park-pilot, navigator, automatisk luftkonditionering, eluppvärmda stolar och vit läderklädsel. Som extrautrustning kan nämnas en liten detalj som Schumi eventuellt själv står för, det sitter nämligen en Ferrari logo framför växelspaken – kanske en påminnelse att han tillsammans med Scuderia blev den mest framgångsrika F1-förare någonsin.

Den 5,4-liters V8:an ger 349 hk så den drar en del, nästan 19,4 liter/ 100 km i stadstrafik.

Den potenta familjebilen säljs av en tysk återförsäljare, som inte ger oss någon information om hur länge bilen var i F1-legenden ägo, men det lär den som köper bilen garanterat att få reda på. 

Annons
Annons
Rulla till toppen