Volvo har en hemlighet under skynket

Vad tror ni det är som Volvo döljer? Finns en stark misstanke på ett visst håll… KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION Volvo Cars gillar...
Annons

Volvo har en hemlighet under skynket
Vad tror ni det är som Volvo döljer? Finns en stark misstanke på ett visst håll… KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION

Volvo Cars gillar att retas med oss och nyligen twittrade man ut ”nyheten” att en ny bilmodell ska presenteras på torsdag, 15 september. Denna nya bilmodell ska passa det karga, skandinaviska klimatet och det illustrerar man med fjällandskapet på bilden.

Med tanke på bakrutans lutning är det svårt att gissa på något annat än Volvo V90 Cross Country under skynket. Gräset gör det svårt att avgöra markfrigången, men nog ser bilen lite upphöjd ut?

Premiären av Volvo V90 Cross Country ska ske i Malmö, på ett eget event. Volvo visar alltså inte V90 Cross Country på Parissalongen, utan fortsätter sin strategi att skapa uppmärksamhet i ett eget utrymme där man slipper konkurrens från alla andra biltillverkare.

Premiärvisningen ska ske efter 16-tiden på eftermiddagen. Först fick vi beskedet att Volvo inte kunde/skulle streama presentationen av V90 Cross Country, men senast i måndags kom uppgifter om motsatsen – premiären ska livesändas.

Vi här på automotorsport.se är givetvis på plats i Malmö under torsdagens event och lägger ut våra första intryck av Volvo V90 Cross Country. Och förhoppningsvis har vi också möjlighet att se premären av Volvo V90 Cross Country livesändas.

Uppdatering 15/9: Volvo V90 Cross Country är nu officiell – läs mer här.

Annons
Annons
Rulla till toppen