Här är alla svenska priser för nya VW Up!

Nya färger, putsade former och en "värsting". Här är alla svenska priser för nya Volkswagen e-Up!
Annons

Volkswagens e-Up! har blivit en framgång runt om i Europa – och faktiskt även i Sverige där vi inte brukar nöja oss med så små bilar.

Nu kommer andra generationen. Du kan beställa den redan i dag – den kommer ut till handlarna under andra halvan av oktober.

VW erbjuder tretton olika färger, tre färger för taket och fem olika designer för instrumentbrädan. Men bilen har också fått lite puts på karossdetaljer och nya fälgar. Radiosystemet har också fått smartphone-integrering.

Instegsmodellen move up! finns inte kvar i utbudet – men däremot en ny ”värsting” med en turboladdad 1-litersmotor som ger 90 hk och ska klara sig med 4,7 liter/100 km. Effekten räcker för en toppfart på 185 km/h och 0-100 på 9,9 sekunder – vilket faktiskt gör den jämförbar med den allra första Golf GTI.

75-hästarsversionen av high up! kommer även att erbjudas med automatlådan ASG (med start/stopp). I januari nästa år börjar också försäljningen av versionen cross-up!

Den hugade kan redan nu bygga sin up! på Volkswagens svenska hemsida.

Priserna i Sverige:

high up! 75 hk: från ca 129.900 kronor

high up! 75 hk automat: från ca 139.900 kronor (preliminärt pris, från vecka 44)

high up! 90 hk: från ca 134.900 kronor

eco up!: från ca 162.500 kronor

e-up!: från ca 279.900 (exklusive supermiljöbilspremie på 40.000 kr)

Här är alla svenska priser för nya VW Up!
Nya up! kommer med en 90-hästars TSI-motor som ger den prestanda som den allra första Golf GTI.
Här är alla svenska priser för nya VW Up!
Multifunktionsratt och Climatronic är nya tillval i up! Det nya radiosystemet ”Composition Phone” har fått smartphone-integrering.
Här är alla svenska priser för nya VW Up!
Nya up! har fått nya stötfångare, ny diffusor bak, sidobackspeglar med inbyggd blinker, nya strålkastare med LED-varselljus och nya baklyktor.
Annons
Annons
Rulla till toppen