The Grand Tour – första trailern knäcker Top Gear totalt

Man kan fundera över vad det är för något som gör att Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May funkar så bra ihop. Tre biltokiga...
Annons

Man kan fundera över vad det är för något som gör att Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May funkar så bra ihop. Tre biltokiga ”gubbar” på äventyr – kanske är det bilden av ett kul kompisgäng som vi alla kan relatera till?

Men nu är det äntligen dags att få ett första smakprov på nya TV-showen The Grand Tour, som ska sändas hos Amazon med början 18 november. Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May testar som vanligt bilar men tonvikten verkar ligga på att resa ut på äventyr och det är nog klokt, de mest lyckade avsnitten hos Top Gear handlade om olika tokiga uppdrag.

I trailern nedan bjuds vi på Ferrari LaFerrari, McLaren P1 och Porsche 918 Spyder, ett test av Alfa Romeo 4C Spider i Egypten, en Aston Martin Vulcan samt Dodge Challenger Hellcat. Om alla dessa ingår i premiäravsnittet vet vi inte, men det ser onekligen lovande ut. Missa heller inte bildlänkarna nedan med övriga smakprov från The Grand Tour.

Annons
Annons
Rulla till toppen