När du har tvättat bilen – och spolat bort allt förstånd…

Känslan när man har tvättat och gjort sig fin. Bara för att halka i en hundbajs precis utanför dörren, eller som i det här fallet – köra över kanten, volta ut på en väg och landa på en brandpost – som börjar spruta vatten. Den känslan...
Annons

Att det kan vara svårt att tvätta bilen vet vi sedan tidigare, se makalösa bevis på det nedan. Här är ytterligare ett exempel. Visserligen tycks själva tvättningen av bilen ha förlöpt utan missöde, det är bara precis i slutet som det går åt skogen. Så typiskt…

Ägaren till den här biltvätten i Montana, USA, trodde förmodligen att alla med intelligens nog att starta en bil skulle ha förmågan att lotsa en bil ut från tvätten, långsamt med en enkel vridning på ratten, utan att köra utför kanten. 

Men inte.

Det är en minst sagt dramatiskt händelseutveckling. Föraren visar inga tecken på stress eller förvirring när hen kommer ut från tvätthallen – men heller inga tecken på att bromsa… Familjebussen Toyota Sienna ser bara ut att ta ut svängen rejält – för att sedan störta utför kanten, ner på körbanan under, träffa en brandpost på vägen ner som i sin tur skickar iväg en vattenstråle upp i luften.

Titta på de rullande navkapslarna också. Den mest förnedrande av avslutningar.

Hur kan det här hända? Visserligen är understyrning ett problem i en del bilar, men det går nog inte att skylla på i det här fallet. Snarare pokemon eller något annat mobilrelaterat.

Det enda ”positiva” är att det förmodligen är första gången det här händer, eftersom det inte fanns ett två-meters-skyddsräcke. Men det lär nog finnas på plats inom kort.

Vi vet tyvärr inget om hur det gick för föraren och eventuella passagerare, men vi hoppas att de inte skadade sig.

Annons
Annons
Rulla till toppen