BMW-förare kör om skolbuss – får sitt straff direkt

Man ska inte vara skadeglad. Det kan slå tillbaka. Men i det här fallet har vi lite svårt för att inte dra på smilbanden. Somliga...
Annons

Man ska inte vara skadeglad. Det kan slå tillbaka. Men i det här fallet har vi lite svårt för att inte dra på smilbanden. Somliga straffar gud meddetsamma…

Unga män i BMW har ju rykte om sig att vara de mest jobbiga och aggressiva förarna i trafiken. Det finns till och med undersökningar som visar att BMW-förare är de sämsta i trafiken.

Den här videon kom för några dagar sedan och bekräftar alla fördomar vi har om BMW-förare. Den bil som har kameran monterad på instrumentbrädan släpper fram skolbussen i korsningen. Det resulterar i irriterade tutningar (sannolikt från BMW-föraren) och när trafiken flyter för långsamt gör BMW:n en snabb omkörning.

Men istället för ett tomt körfält till höger om skolbussen finns där en mittbarriär i cement. BMW-föraren ska nog vara väldigt tacksam för två saker: dels att det är en avfasad början på barriären men också för att han inte rullar runt och voltar med bilen.

Missa inte bildlänkarna nedan, där finns fler exempel på BMW-förare i trafiken.

Annons
Annons
Rulla till toppen