Se när vilda hundar sliter sönder bilen

Biltjuvar är inte de enda bilägare måste se upp för. I den här filmen får vi se hur en Toyota Corolla slits sönder av en flock vilda hundar. 
Annons

En turkisk mekaniker parkerade en Toyota Corolla framför sin verkstad på kvällen. Morgonen därpå möttes han av att bilen var vandaliserad. Mekanikern kontaktade polisen i tron att det var tjuvar eller vandaler som varit i farten.

Döm om förvåningen när man tittar på övervakningfilmen, bilen har nämligen inte vandaliserats av mänsklig hand, utan en flock vilda hundar.

I videon ser man hur stor grupp herrelösa hundar ger sig på bilen. Först sniffar de runt passagerardörren och högra framhjulet, men snart tar en företagsam hund initiativet och börjar bita i stötfångaren. Inom kort har hundarna slitit bort stora delar av bilens front.

Ingen är säker på vad hundarna var ut efter, men vad det än var måste ha varit tillräckligt läckert för att vandalisera en oskyldig bil.

Det är inte första gången djur ger sig på bilar. Nedan ser vi en sibirisk tiger i en kinesisk safaripark som sliter bort stötfångaren av en Volkswagen Jetta och släpar den in i skogen.

Annons
Annons
Rulla till toppen