Dammsuger upp bensin – det skulle hon inte gjort…

Det här att tvätta bilen är inte lätt, men vissa saker borde vara självklara, som att inte dammsuga upp utspilld bensin.
Annons

Nyligen kunde vi skratta åt en kvinna som använde högtryckstvätten inuti bilen. Utan av veta vad som hade hänt i den bilen, kan vi nog vara rätt säkra på att den knappast är i bättre skick efter den behandlingen. Eller killen som trasslade in sig i tvättborsten

Nu har det dykt upp ett nytt geni i biltvättargänget. Den här gången har en övervakningskamera fångat när en kvinna i Orlando, USA, dammsuger upp utspilld bensin i bagageutrymmet. Vad händer då? Jo, biltvättens dammsugare exploderar. Konstigt va?

”Det var en jäkla explosion. Allt brann upp. Det skrämde skiten ur henne”, säger ägaren till biltvätten, Billy Barnwell, som såg när det hände.

Ingen skadades i explosionen. Däremot kommer det att kosta ungefär 4.000 kronor att laga dammsugaren. Och med tanke på att kvinnan enligt uppgift drog som en avlöning efter exklosionen och inte har synts till efteråt, lär hon inte hosta upp pengarna.

Nu undrar vi om någon verkligen kan vara så här korkad eller det handlar om ett slippa-tvätta-bilen-action? Jämför männen som (enligt hörsägen) förstör en vittvätt genom att ”råka” kasta in en röd strumpa. Tvätten blir förstörd och de slipper tvätta framledes. 

Annons
Annons
Rulla till toppen