”Världens bästa burnout” har tragisk förklaring

Det ser först ut som en av de där lustiga filmerna som snabbt sprids via sociala medier. Men sen börjar nog de flesta undra över...
Annons

Det ser först ut som en av de där lustiga filmerna som snabbt sprids via sociala medier. Men sen börjar nog de flesta undra över vad det egentligen är som händer.

Filmen började spridas för två veckor sedan och händelsen inträffade i Ann Arbor, Michigan, USA. Det kan vara svårt att se genom däckröken men det är en Chevrolet Colorado pickup som kört in i aktern på en Ford C-Max. Början på ”olyckan” ser vi inte men sannolikt har det först skett en påkörning bakifrån.

En av männen som rör sig runt pickupen är förmodligen föraren från Forden och som vi ser får de ingen kontakt med den vilt gasande pickupföraren som fortsätter sin envisa burnout. Centrallåset är aktiverat (som alltid på amerikanska bilar) och det går inte att komma in i pickupen.

Att slå sönder en sidoruta är inte lätt (om man inte har ett smalt, spetsigt verktyg) men till slut lyckas personerna runt bilen bryta sig in genom den bakre högerdörren och assistera föraren.

Från de mediarapporter vi kunnat ta del av verkar det som att ingen person till skada. Den kvinnliga föraren i pickupen har diabetes och ska ha drabbats av ett akut blodsockerfall. Det är inte svårt att föreställa sig hur illa den här olyckan kunde ha utvecklats om inte pickupen stannat mot den andra bilen.

Annons
Annons
Rulla till toppen