Kjelle har bestämt sig – Power Big Meet flyttar

Nästa år firar Power Meet 40 år. ”Power Big Meet” rankas som en av världens största bilträffar och varje år samlas cirka 20.000 entusiastfordon. Traditionsenligt...
Annons

Nästa år firar Power Meet 40 år. ”Power Big Meet” rankas som en av världens största bilträffar och varje år samlas cirka 20.000 entusiastfordon.

Traditionsenligt har Power Big Meet arrangerats i Västerås. Men som vi beskrivit i somras blev arrangören Kjell Gustavsson och hans hustru rånade. Hur mycket pengar som försvann med rånarna är okänt men det kan ha handlat om över en miljon kronor.

Efter rånet sa ”Kjelle Power” att man skulle arrangera nästa Power Big Meet på en annan plats än i Västerås. Det har även funnits andra intressenter som sagt sig vara villiga att ta över Power Big Meet i Västerås.

Men enligt Liköpingsnytt.se är det nu klart att Power Big Meet 2017 flyttar till Lidköping, vid Vänerns södra strand. För lilla Lidköping kan bilträffen betyda mycket, då det samlas tiotusentals människor under en helg.

”Vi har aldrig räknat hur många som besöker oss. Men jag vet en bensinmack i Västerås som har halva sin årsomsättning den helgen vi är där,” sa Kjell Gustavsson till Sveriges Radio P4 Skareborg.

Kjelle har bestämt sig – Power Big Meet flyttar
Kjell Gustavsson har hittat en ny plats att arrangera Power Big Meet. Nästa år firar man 40-årsjubileum i Lidköping.
Annons
Annons
Rulla till toppen