BMW, tung högerfot och ishalt – vad kan gå fel?

Det finns de som ihärdigt hävdar att just BMW-förare är de argaste i trafiken. En vetenskaplig undersökning i Kalifornien visar att just BMW-förare är de...
Annons

Det finns de som ihärdigt hävdar att just BMW-förare är de argaste i trafiken. En vetenskaplig undersökning i Kalifornien visar att just BMW-förare är de som kör mest aggressivt. Där slog man också fast att bilförare med en dyr bil har ofta en dålig och aggressiv körstil.

BMW 7-serie uppfyller dessa kriterier och filmen är dessutom inspelad i Ryssland, där vi vet att det mesta kan hända i trafiken. När det slår om till grönt har BMW-föraren mycket bråttom iväg i det hala väglaget. Något som snabbt straffar sig.

Ser man till trafikbilden så är det ren tur att BMW:s sista retursladd går till höger och inte till vänster (då hade det kunnat gå riktigt illa). Som tur är finns det heller inga fotgängare eller cyklister i närheten.

Träffen på lyktstolpen är klockren, då de verkar stå med närmare 100 meters avstånd. Inte lätt att pricka då. Som krona på verket knockas också båda lamporna ner av smällen.

Annons
Annons
Rulla till toppen