Mardrömmen inträffar på färjan

Drog jag handbromsen...? För många är det en närmast tvångsmässig handling. Flera har säkert drömt mardrömmar om den här situationen. Kolla in filmen, du kan ana hur det går...
Annons

Mardrömmen inträffar på färjan
Ibland slår mardrömmen slår in…

Vi har säkert alla glömt att dra åt handbromsen någon gång. I 99 procent av fallen händer ingenting. Bilen står snällt kvar. En fördel med automatlåda är att växeln måste läggas i p-läge för att få ut nyckeln. Detta ska dock förväxlas med, eller användas i stället för, parkeringsbroms. Vi har tidigare skrivit om allvarliga skador som kan uppstå om bilen får en knuff när den endast ligger i p-läget.

Hur som helst, ibland händer det värsta och vi kan inte undanhålla er den här vansinnigt plågsamma filmen där någon har en extremt dålig dag. Inte bara glömmer denne någon dra handbromsen, han gör det på det värsta av ställen, en färja utan bakomvarande bom.

Den fyrhjulsdrivna suven tillhörde några backpackers och tog enligt uppgift med sig telefoner, pengar, pass, och kontokort ner i djupet. Den tragikomiska händelsen inträffade nära Fraser Island, Queensland.  

Annons
Annons
Rulla till toppen