Vinn en exklusiv rallyupplevelse värd 53.000 kronor

Det börjar dra ihop sig till rallysäsong! För dig som tänker följa årets upplaga av WRC finns det en hel del att se fram emot....
Annons

Det börjar dra ihop sig till rallysäsong! För dig som tänker följa årets upplaga av WRC finns det en hel del att se fram emot. Här får du och en kompis en fantastisk chans att komma närmare rallytävlingen – och till och med själva delta i Rally Sweden som kör igång den 9 februari.

Hyundai tävlar ut en exklusiv vistelse den 11–13 februari med VIP-paket inklusive mat och boende på trestjärnigt hotell för vinnaren plus en vän. Deltagarna får uppleva rallyetapperna under Rally Swedens andra och tredje dag, besöka Hyundai Service Park när bilarna servas samt en unik codriver-upplevelse bredvid 2016 års WRC-tvåa Thierry Neuville. En auto motor & sport-redaktör är med som värd på resan. 

Hyundai kommer också ha ett filmteam på plats som tar fram en film som du och din kompis får skickade till sig.

För att vara med i tävlingen gör du så här:

1. Åk till en Hyundaiåterförsäljare och provkör valfri bil.
2. Ta en bild på dig själv på plats och posta den på Instagram eller Facebook. Tagga med #AMSHyundaiWRC och @hyundaisverige
3. Du behöver också skriva en kort motivering till varför just du ska vinna i bildbeskrivningen.

Har du inte Instagram eller Facebook går det bra att maila din bild till tavling@hyundai.se.

Tävlingen pågår till den 2 februari. Hyundai utser tre vinnare den 3 februari. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Om du har en dold Instagramprofil kan du tagga @hyundaisverige i din bild och öppna profilen under 24 timmar (på vardagar) för att bidraget ska registreras.

Annons
Annons
Rulla till toppen