Bygg din dröm-femma – och se vad den kostar

Den nya 5-serien finns nu att bygga i BMW:s konfigurator. Välj bland kulörer, designlinjer, fälgar och utrustningspaket och se vad slutpriset blir.
Annons

Bygg din dröm-femma – och se vad den kostar
Är nya 5-serien en bil för dig – läs test i auto motor & sport nr 3-2017.

”Bygg-din-bil” är en populär funktion på många bilsajter. Och även om det kanske inte leder fram till ett köp är det kul att kika runt bland motoralternativ, innovationer, kulörer, designlinjer, fälgar och utrustningspaket för att skapa sin egen drömversion. 

Nya 5-serien (G30) hade premiär i höstas så de flesta har säkert redan koll på fakta och sett alla bilder. Den intresserade har förmodligen inte heller missat att den testas i auto motor & sport nr 3 , finns i butik nu. I det första svenska testet av BMW 5-serie ställs den mot Volvo S90, Mercedes E-klass, Jaguar XF och Mercedes GLC.

Den som är sugen på att provköra nya 5-serien får vänta till den 11 februari, men nu kan man i alla fall bygga sin egen femma i konfiguratorn på bmw.se och se hur mycket den kommer att kosta. 

I veckan som gick blev kombiversionen av nya 5-serien officiell. Svenska priser för 5-serie Touring är dock inte klara, därmed finns den heller inte med i konfiguratorn. 

 

 

Annons
Annons
Rulla till toppen